Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ФЕНОМЕНАЛНО МУЗИЦИРАЊЕ НА КЛАРИНЕТИСТКАТА ШАРОН КАМ
ОХРИДСКО ЛЕТО 2007

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.07.2007

Автор: Д. Јаневски Категорија: критика
ВЕЧЕР НА КОНЕСКИ
музичко-поетско потсетување на големиот поет - настап на квинтетот „куеста“ од шпанија

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.10.1997

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ЗАНАЕТЧИСКИ ОБЛИКУВАНО И ИЗВЕДЕНО

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.08.1977