Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА МЕКСИЧКИОТ ВИОЛИНИСТ ХЕНРИ ШЕРИНГ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.04.1956