Автор: С.Пановска Категорија: критика
БЛЕДА НОРМА

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.05.1986

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
КРАЈОТ ДЕЛОТО НЕ ГО УКРАСИ

Периодика: Вечер Датум: 05.06.1985

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
НАСТАНИ ЗА МУЗИЧКИТЕ ГУРМАНИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.07.1979

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СЕРИОЗНИ МУЗИЧКИ РЕЗУЛТАТИ

Периодика: Вечер Датум: 10.07.1979

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПОТВРДЕНИ ПРОГНОЗИ!

Периодика: Вечер Датум: 29.05.1979

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ОЧЕКУВАНО НИВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.05.1979

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
„БАЛ ПОД МАСКИ“-ПОД ОЧЕКУВАЊАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.05.1978

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
МЛАКА ИСПОЛНУВАЧКА АТМОСФЕРА

Периодика: Вечер Датум: 27.05.1978

Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
ДОЖИВЕАНА СРЕДБА

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.05.1975