Автор: Слаѓана Јовановиќ Категорија: критика
БРАВУРОЗНА ТЕХНИКА И ЕГЗОТИЧЕН ЗВУК НА ТИШИНАТА
за дцата концерта во салонот 19.19

Периодика: Дневник Датум: 01.03.2000

Автор: Стојче Тошевски Категорија: критика
БРАВО ЗА ГОЛЕМИОТ ПИЈАНИСТ
кон концертот на жан клод готје

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.12.1997

Автор: Љубомир Бранѓолица Категорија: критика
ТАЛЕНТИРАНИ МЛАДИ УМЕТНИЧКИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.09.1993

Автор: Викторија Коларовска-Гмирја Категорија: критика
УСПЕШНИ ГОСТУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.03.1992

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПОЗИТИВНИ РЕЗУЛТАТИ

Периодика: Вечер Датум: 10.06.1982

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
БИДЕТЕ ВИСТИНСКИ КОЛЕГИ

Периодика: Вечер Датум: 24.02.1982

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ДОСЛЕДНО И ВДАХНОВЕНО

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.01.1980

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ПРИВЛЕЧНИ КАМЕРНИ СРЕДБИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.04.1979

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
КОМПЛЕТНА УМЕТНИЧКА ЛИЧНОСТ

Периодика: Вечер Датум: 24.08.1977

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
УБАВА КОНЦЕРТНА ВЕЧЕР

Периодика: Вечер Датум: 02.11.1974