Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ВО ТВОРЕЧКО РАСПОЛОЖЕНИЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 02.06.1977

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВИСОКОКВАЛИТЕТНА ПРЕТСТАВА

Периодика: Вечер Датум: 26.05.1977