Автор: Димитар Димитровски Категорија: критика
АПЛАУЗИ БЕЗ ГЛАС: ПО ПОВОД ФОРМИРАЊЕ НА ФИЛХАРМОНИСКОТО ДРУШТВО ВО БИТОЛА

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.02.1965