Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВРВНА УМЕТНИЧКА КРЕАЦИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.04.1969

Автор: Тодор Скаловски Категорија: критика
ОД ФЕСТИВАЛОТ ВО САЛЦБУРГ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.10.1950