Автор: Димче Николески Категорија: критика
КВАЛИТЕТЕН ПОЧЕТОК
КОН ПРВИОТ ДЕЛ НА ФЕСТИВАЛОТ НА сериозната МУЗИКА ИНТЕРФЕСТ 92 ШТО СЕ ОДРЖА ВО БИТОЛА

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.10.1992