Автор: Васка Наумова-Томовска Категорија: критика
НЕПОВТОРЛИВА УМЕТНИЧКА ВЕЧЕР
кон концертот на антон бараховски - виолина, „интерфест 99“

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.10.1999

Автор: Васка Наумовска-Томовска Категорија: критика
СОВРШЕНА ИНТЕРПРЕТАЦИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.07.1990

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ПРИЈАТНА КОНЦЕРТНА АТМОСФЕРА

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.10.1979