Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ИНСПИРАТИВНА „ДОРОТИ“ ЗА ПОГЛЕДОТ КОН СВЕТСКАТА КАТАСТРОФА
кон мултимедијалниот проект „Дороти“

Периодика: Утрински весник Датум: 19.02.2007