Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН КОНЦЕРТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.08.1975

Автор: Миодраг Василевиќ Категорија: критика
МУЗИЧКИ ПРЕГЛЕД – ДУХОВНИ КОНЦЕРТ СКОПСКОГ ПЕВАЧКОГ ДРУШТВА „МОКРАЊАЦ“

Периодика: Јужни преглед Датум: 01.03.1935