Автор: Драган Серафимовски Категорија: критика
НА МАГИЧНАТА ФЛЕЈТА И ТРЕБАШЕ ПУБЛИКА
концерт на македонската филхармонија во домот на арм

Периодика: Дневник Датум: 21.12.2004

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ПО НЕИСПИШАНИТЕ МАРГИНИ НА ПАРТИТУРАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.01.1975

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА НА СРМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.07.1965