Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
СO БЕТОВЕНОВАТА „ЕРОИКА“ СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ЈА ЗАПОЧНА КОНЦЕРТНАТА СЕЗОНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.10.1956