Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СКРОМНИ ИЗВЕДУВАЧКИ ПУЛСАЦИИ
за концертот на македонската филхармонија под диригентство на ермир крантја, солист никола паскалов - пијано

Периодика: Вечер Датум: 26.01.1994

Автор: Викица Костоска Категорија: критика
СОЛИДНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА РАХМАЊИНОВ

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.10.1992

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕАТРАКТИВЕН ПОЧЕТОК

Периодика: Вечер Датум: 07.10.1992

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ПРЕКРАСНА ВЕЧЕР СО ЧАЈКОВСКИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.05.1992

Автор: Викторија Коларовска-Гмирја Категорија: критика
НЕСЕКОЈДНЕВЕН НАСТАН

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.02.1992

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СИЛНИ ИСПОЛНУВАЧКИ ТЕНЗИИ

Периодика: Вечер Датум: 12.02.1992

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
„РЕКВИЕМОТ“ … МЕДИУМСКИ СОБИР
за изведбата на моцартовиот „реквием“ со македонскатаа филхармонија и хорот на мтв

Периодика: Вечер Датум: 06.12.1991