Автор: Васил Ќортошев Категорија: критика
КОНЦЕРТИТЕ НА ЈЕЛКА СТАНИЌ- КРЕК И НА ХОРОТ НА РАДИО- ЗАГРЕБ

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.10.1950