Автор: Ангелина Димоска Категорија: критика
МАЕСТРАЛНА ИНВЕНЦИЈА НА ЛЕГЕНДАРНИОТ ХЕНКОК
за концертот на пијанистот херби хенкок и неговата група и изведбата на албумот „светот на гершвин“

Периодика: Вечер Датум: 27.10.1999