Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
СЕКС, ДРОГА, НАСИЛСТВО И СТРАВ
ПО КОНЦЕРТИТЕ НА ЕЛЕКТРИЧНИ ОРГАЗАМ ВО КУРШУМЛИ АН

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.05.1992

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
НА ПОЛОВИНА ПАТ
РОК ХЕПЕНИНГ ВО СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.06.1987

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
НОВА НАСОКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.04.1985