Автор: Даниела Стојановиќ - Каргов Категорија: критика
ОПАЧИНАТА НА ГЛАМУРОЗНИОТ ЈУБИЛЕЈ
Кон Гала-балетскиот концерт за 60 години од формирањето на Македонскиот балет; диригент: Алесандро Д’Агостини; продукција МОБ

Периодика: Вест Датум: 07.10.2009

Автор: Емилија Џипунова Категорија: критика
МНОГУ ГОСТИ И МНОГУ ПУБЛИКА НА ЈУБИЛЕЈОТ НА БАЛЕТОТ
Кон Гала-концертот посветен на 60 години од постоењето на Македонскиот балет

Периодика: Утрински весник Датум: 05.10.2009