Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ОДЛИЧНА ДИРИГЕНТСКА ПОСТАПКА
ЗА НАСТАПОТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА, ДИРИГЕНТ ПАВЛЕ ДЕШПАЉ, СОЛИСТКА ЏЕЈН КУП-ПИЈАНО

Периодика: Вечер Датум: 21.12.1987

Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
УСПЕШНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.12.1987