Автор: Емилија Џипунова Категорија: критика
ПАРАЛЕЛИ НА ФАСЦИНАНТНАТА ЕНЕРГИЈА
изведба на најновиот проект на Балетот МНТ - "Паралели",

Периодика: Утрински весник Датум: 08.07.2003

Автор: Е. Ефтимова Категорија: критика
ЕКСКЛУЗИВНОСТ И ЕГЗОТИКА
заврши „скопје џез фестивал 96“

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.10.1996