Автор: Џефри Норис Категорија: критика
РЕЦЕНЗИЈА НА ЏЕФРИ НОРИС ЗА СИМОН ТРПЧЕСКИ
„Колку повеќе се слуша Трпчески, ...

Периодика: Утрински весник Датум: 28.06.2007

Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ДА СЕ ПИШУВА ЗА СИМОН ТРПЧЕСКИ Е ПРИВИЛЕГИЈА
Џефри Норис Kритичарот на „Дејли телеграф“

Периодика: Утрински весник Датум: 22.06.2007

Автор: Џефри Норис Категорија: критика
ГРУБОСТА И РОМАНТИЦИЗМОТ РАКА ПОД РАКА
По концертот на Симон Трпчевски во Вигмор хол

Периодика: Утрински весник Датум: 14.03.2002