Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВРВНА УМЕТНОСТ
ЗА КОНЦЕРТОТ НА СОВЕТСКИОТ ВИОЛИНИСТ ЕДУАРД ГРАЧ ВО ПИЈАНО ПРИДРУЖБА НА АЛА МАЛОЛЕТКОВА

Периодика: Вечер Датум: 14.12.1987

Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
ГРОМОГЛАСЕН НАСТАП

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.12.1987

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ВИРТУОЗНОСТА НА ДУОТО ГРАЧ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.08.1982

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ИНТЕРЕСНИ РЕЗУЛТАТИ

Периодика: Вечер Датум: 30.07.1982

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НИШТО ПОСЕБНО НОВО

Периодика: Вечер Датум: 17.08.1976

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЧИСТ ДОПИР СО МУЗИКАТА

Периодика: Вечер Датум: 04.12.1974

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ВИСОКО НИВО НА ИСПОЛНИТЕЛСКО МАЈСТОРСТВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.12.1974