Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
ДОПАДЛИВИ ИЗВЕДБИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.08.1988

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ГОЛЕМО ИСПОЛНИТЕЛСКО ОСТВАРУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.08.1975

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА БУГАРСКИОТ ПИЈАНИСТ ЈУРИ БУКОВ

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.03.1956