Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
АПЛАУЗИ ЗА ЈАНЧЕВЕЦКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.03.1966

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
„ОПАТИЈА 63“-НОВО РАЗОЧАРУВАЊЕ?

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.10.1963