Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ЕНЕРГИЈА И УБАВ ЗВУК
За музицирањето на дуото Кировски - Шутевска и на Ана Гацева со Македонската филхармонија

Периодика: Вест Датум: 14.06.2007