Автор: Сотир Голабовски Категорија: Осврт
ЗНАЧАЈНА И БОГАТА МУЗИЧКА ДЕЈНОСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.06.1974

Автор: Сотир Голабовски Категорија: Осврт, есеј
НОВИОТ МУЗИЧКИ ЈАЗИК КАЈ НАС

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.08.1969