Автор: Ангелина Димоска Категорија: критика
ВИСОКИ ШТИКЛИ И ЦРНИ ЧОРАПИ!
РЕКЛАМИТЕ И МУЗИКАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.11.2009

Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ЧУДЕН ЏЕЗ ОД ОПЕРСКИТЕ ГРЛА НА ВАСИЛИЧАРСКИОТ КОНЦЕРТ НА МОБ
гала-концерт во Македонската опера и балет

Периодика: Утрински весник Датум: 14.01.2009

Автор: Ангелина Димоска Категорија: критика
ФРИК-ШОУ ЗА ВАСИЛИЦА
ВАСИЛИЧАРСКИ КОНЦЕРТ ВО МОБ

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.01.2009

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
ВРАТЕНО ДОСТОИНСТВО

Периодика: Вечер Датум: 11.10.1985

Автор: Јане Коџабашија Категорија: Осврт
НОВИНА И ОСВЕЖУВАЊЕ ПРВАТА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР-ПЕСНИТЕ СО РОДОЉУБИВА ТЕМАТИКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.11.1977

Автор: Б. Петровски Категорија: Осврт
ФЕСТИВАЛ

Периодика: Вечер Датум: 16.11.1971