Автор: Тина Иванова Категорија: критика
СРЕДИНАТА Е ОДРАЗ НА НАС САМИТЕ
Доријан Јовановиќ, фронтмен на групата „Стринг форсис“

Периодика: Утрински весник Датум: 20.11.2009