Автор: Костадин Костадиновски Категорија: Осврт
МИЛИКИН ЏЕЗ ОРКЕСТАРОТ ОДУШЕВИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.01.1978

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
„СКАТИРАЊЕТО“ ВО ЏЕЗОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.04.1965