Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СКРОМЕН ПОЧЕТОК-СВЕЧЕН КРАЈ?
ЗА КОНЦЕРТОТ НА КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА, ДИРИГЕНТ ПЕРО ПЕТРОВСКИ

Периодика: Вечер Датум: 21.09.1988