Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
КАКО ПРОПАЃА РОКЕНРОЛОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.03.1990

Автор: О.Б. Категорија: критика
РОКЕРСКО СТУДЕНИЛО

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.03.1987

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
ПОЗИТИВНИ ВИБРАЦИИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.03.1985

Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
РАМНА ЛИНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.07.1984