Автор: Д. Миќиќ Категорија: критика
СЕ СЛУЧИ ВИСТИНСКИ КОНЦЕРТ
ПО ГОСТУВАЊЕТО НА ДИНО ДВОРНИК ВО СКОПЈЕ

Периодика: Вечер Датум: 23.02.1996