Автор: К.Г. Категорија: критика
НОВИ УСПЕСИ НА ПОДИУМИТЕ ВО ВИЕНА И КРАКОВ

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.06.1961

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ДВЕ ВЕЧЕРИ CO ДИМИТАР УЗУНОВ

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.10.1957