Автор: Тина Иванова Категорија: критика
МОЌНО И НЕСЕКОЈДНЕВНО ОТВОРАЊЕ НА 47. „ОХРИДСКО ЛЕТО“
балетското дело „Спартак“ го отвори годинашниот фестивал „Охридско лето“

Периодика: Утрински весник Датум: 14.07.2007