Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ДЕЈВ ХОЛАНД – БЕЛЕГ НА ФЕСТИВАЛОТ
Заврши и 24. Скопски џез - фестивал

Периодика: Утрински весник Датум: 26.10.2005