Автор: Тина Иванова Категорија: критика
„ПЛАНЕТАРИУМ“-ПРОЕКТ ЗА ОБЕДИНУВАЊЕ НА ДВЕ КУЛТУРИ
Деби Вилсон, кореографка

Периодика: Утрински весник Датум: 07.12.2002