Автор: Емилија Џипунова Категорија: критика
ЛИЧЕН СЕНЗИБИЛИТЕТ И ЕМОТИВНО ДОЖИВУВАЊЕ

Периодика: Утрински весник Датум: 10.07.2007

Автор: Соња Здравкова-Џепароска Категорија: критика
ЕНТУЗИЈАСТИЧКА ИГРА
„АНДЕРГРАУНД“ КОРЕОГРАФИЈА САША ЕВТИМОВА

Периодика: Дневник Датум: 05.07.2007