Автор: Велика С. Серафимовска Категорија: критика
ОДЛИЧНИТЕ СОЛИСТИ БЕЗ ПОДДРШКА ОД ОРКЕСТАРОТ
македонска филхармонија - моцартова вечер

Периодика: Дневник Датум: 01.03.2004

Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ТИПИЧНА МОЦАРТОВА АТМОСФЕРА СО ОДЛИЧНИ СОЛИСТИ
по концертот на Македонската филхармонија

Периодика: Утрински весник Датум: 24.02.2004

Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ПРОШЕТКА НИЗ МУЗИЧКИТЕ ЕПОХИ СО ЈАСЕН УМЕТНИЧКИ ИЗРАЗ
КОНЦЕРТ НА СКОПСКИОТ ДУВАЧКИ КВИНТЕТ - КИЦ

Периодика: Дневник Датум: 17.12.2002

Автор: Драго Јаневски Категорија: критика
СВЕЧЕНО ЗА ЈУБИЛЕЈОТ
гала концерт по повод 50 години од сојузот на музички уметници на македонија

Периодика: Нова Македонија Датум: 09.10.1997