Автор: Тина Иванова Категорија: критика
МАКЕДОНСКИ ГРАДСКИ ПЕСНИ СО ЧЕТИРИ ФЛЕЈТИ
македонскиот квартет флејти „Сиринкс“ на „Охридско лето“

Периодика: Утрински весник Датум: 16.07.2009

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕ БЕШЕ ЗДОДЕВНО!
џез сеанса во изведба на четиричлената група; гоце мицанов, дамир имери, александар икономов и оливер дуев

Периодика: Вечер Датум: 08.03.1991