Автор: Костадин Костадиновски Категорија: Осврт
СПЛИТСКИОТ ФЕСТИВАЛ ГО ВРАТИ НАЦИОНАЛНИОТ КАРАКТЕР

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.07.1975