Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ПО АНЕМИЧНИОТ ПОЧЕТОК-РАЗВЕДРУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.05.1977

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ОЧЕКУВАНО СОЛИДНО

Периодика: Вечер Датум: 17.05.1977

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ГРИЖА ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТЕН ЗВУК

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.05.1976

Автор: С. Ѓуровска Категорија: интервју
АКАДЕМИИТЕ ДАВААТ САМО КОНЦЕРТНИ ИЗВЕДУВАЧИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.05.1976