Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
ВОЛШЕБСТВО НА ХАРМОЛОДИКОТ
ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ ВО ЦИРИХ

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.11.1987