Автор: Марко Коловски Категорија: критика
АТРАКТИВНА ПРОГРАМА И КОРЕКТНА ИЗВЕДБА
КОН КОНЦЕРТОТ НА МЛАДИНСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР НА ОХРИДСКО ЛЕТО 94

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.08.1994