Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ПАТОКАЗ КОН ОСВЕТЛУВАЊЕ НА ЗВУЧНАТА ИДЕЈА
По концертот на "Александар Пејовски Дует"

Периодика: Утрински весник Датум: 04.04.2003