Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
ТАЈНАТА НА СЕДУМЧЛЕНИОТ СЕКСТЕТ
ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ ВО БУРГХАУЗЕН (СР ГЕРМАНИЈА)

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.04.1988