Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ДЕЛА ОД ДОМАШНИ КОМПОЗИТОРИ НА ПРВИОТ КОНЦЕРТ НА СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.10.1957