Автор: Тина Иванова Категорија: критика
НЕПОСРЕДЕН КОНТАКТ СО ПУБЛИКАТА
настапи на битолскиот камерен оркестар и градскиот хор „менада“ од тетово

Периодика: Утрински весник Датум: 28.06.1999

Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
МАГИЈА
кон концертот наа словенечкиот октет на охридско лето

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.07.1995

Автор: Викица Костоска Категорија: критика
ВО ЗНАКОТ НА ПОЗНАТИ УМЕТНИЦИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.07.1992

Автор: Љ. Кочовски Категорија: критика
ИЗВЕДБИ ДО СОВРШЕНСТВО

Периодика: Вечер Датум: 09.08.1991

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
БЛАГОРОДНИ САКРАЛНИ ЗВУЦИ
ЗА КОНЦЕРТОТ НА ХОРОТ И ОРКЕСТАРОТ НАДЕЖДА ОД СССР ВО АДВЕНТИСТИЧКАТА ЦРКВА

Периодика: Вечер Датум: 16.05.1990

Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
ВРВНО МУЗИЦИРАЊЕ
КОН КАМЕРНИОТ АНСАМБЛ НА БОЉШОЈ ТЕАТАР

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.04.1989

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕПРЕТЕНЦИОЗНО…КОРЕКТНО…ПРИЈАТНО
ЗА НАСТАПОТ НА МАШКИОТ ХОР ХАРМОНИ ОД ЛИМБУРГ- СР ГЕРМАНИЈА

Периодика: Вечер Датум: 27.07.1988

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
НА ВИСОКО ИЗВЕДУВАЧКО НИВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.07.1980

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
КОНСТАНТЕН РАСТЕЖ

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.07.1972