Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ОПЕРА СО НАГЛАСЕН АРТИЗАМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.05.1981

Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
ДОЖИВЕАНА СРЕДБА

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.05.1975

Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ – СУГЕСТИВНО (МОВ)

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.05.1974

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СЕКОЈДНЕВНА ПРЕТСТАВА

Периодика: Вечер Датум: 28.05.1974