Автор: Н. Огњановска Категорија: критика
„КАРМЕН“ ПАК НА СЦЕНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.04.1956

Автор: Трајко Прокопиев Категорија: критика
КОНЦЕРТИТЕ НА РЕПРЕЗЕНТАТИВНИОТ ХОР НА БУГАРСКАТА АРМИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.05.1945