Автор: Александар Лович Категорија: критика
ВСЕЛЕНАТА ВИКА
ЗА НАША МУЗИКА B.O.R.G. ЕЛЕКТРОИНЖИНЕР

Периодика: Утрински весник Датум: 11.02.2000